Účtovná závierka v podvojnom účtovníctve za rok 2021 - Gášpárová, Eva
Povinnosť účtovnej jednotky vedúca účtovníctvo zostaviť účtovnú závierku. Veľkostná skupina účtovnej jednotky a špecifiká účtovania. Činnosti pred uzavretím účtovných kníh. Účtovanie závierkových a upravujúcich závierkových účtovných prípadov. Zostavenie účtovnej závierky.