Vliv registrace na volební účast v USA: komparativní perspektiva a případ státu Wisconsin - Tlapáková, Dominika
Teoretické aspekty determinujúce volebnú účasť. Volebná registrácia a federálne volebné reformy. Vzájomný vzťah registrácie a volebnej účasti. Vplyv jednotlivých faktorov na volebnú účasť v USA.