Modernization of the Armed Forces of the Russian Federation after the Russian-Georgian Conflict - Bučka, Pavel
Analýza modernizácie armády v Ruskej federácii v pozemných, leteckých a námorných silách s cieľom znížiť technologické medzery medzi Ruskom a inými svetovými vojenskými mocnosťami. Reforma velenia, riadenia a zavedenie bezpilotných a robotických vozidiel do ozbrojených síl Ruskej federácie.