Konotácie zelenej farby v slovenskom politickom jazyku - Mocková, Nina, 1987-
Konotácie zelenej farby v slovenskom politickom jazyku a v politickom kontexte, so zisteniami, ktoré kolokácie sa v slovenskom politickom jazyku či kontexte vyskytujú najčastejšie. Skúmanie 42 výrazov rozdelených do dvoch kategórií podľa kontextu, v akom sa používajú: výrazy v politickom kontexte a výrazy v politicko-ekologickom kontexte, s frekvenciami výskytu skúmaných kolokácií v jednotlivých kontextoch.