Legal Aspect of Letters of Credit - Jančíková, Eva, 1960-
Dokumentárne akreditívy ako jedny z najdôležitejších platobných metód používaných na uľahčenie medzinárodného obchodu. Základné princípy dokumentárnych akreditívov. Vzťahy medzi stranami akreditívu. Medzinárodné pravidlá upravujúce akreditívy. Vnútroštátne právne predpisy o dokumentárnych akreditívoch.