Impacts of Water Transport Development on the Economy and Society - Jurkovič, Martin
Dopady rozvoja vodnej dopravy na ekonomiku a spoločnosť v Slovenskej republike. Porovnanie vodnej dopravy s ostatnými druhmi dopravy a analýza možnosti využitia vodnej dopravy pre odvetvia národného hospodárstva. Posilnenie vodnej dopravy na úkor cestnej dopravy.