Perceived Organizational Support and Work Engagement of First-Line Managers in Healthcare – The Mediation Role of Feedback Seeking Behavior - Jankelová, Nadežda, 1966-
Manažéri prvej línie zohrávajú významnú úlohu v systéme riadenia zdravotníckej organizácie, pretože poskytujú podporu a spojku pre vrcholový manažment a jeho podriadených. Cieľom štúdie je preskúmať vzťah medzi vnímanou organizačnou podporou a pracovnou angažovanosťou manažérov v prvej línii zdravotnej starostlivosti a hlbšími mechanizmami, ktoré môžu tento vzťah pozitívne ovplyvniť.