Trade in the Reflection of the Covid Pandemic - Lieskovská, Vanda, 1961-
Analýza postavenia slovenského maloobchodného trhu pred pandémiou, počas pandémie a po pandemickom štádiu. Identifikácia faktorov úspešného riadenia obchodných činností v podniku.