Pripravujú sa zmeny v oblasti daní
Informácia o novele zákona o správe daní, ktorá navrhuje oznamovanie účtov aj úhradu DPH priamo štátu. Sumarizácia a hodnotenie kľúčových navrhovaných zmien z pohľadu daňovej manažérky.