Obal mení bežný tovar na unikát
Atraktívny obal ako skvelý marketingový nástroj, ktorý skvalitňuje zážitok z nákupu. Výzva pre unikátny obal, ktorý porazí konkurenciu, napr. vtlačením prvkov vizuálnej identity firmy. Kladený dôraz na ekológiu.