Väčšina firiem vracia ľudí do kancelárií
Koniec práce na diaľku: kancelárske priestory chytajú druhý dych. Rastie popularita hybridnej práce. Kancelárie prejdú zmenou a ich existencia bude dôležitá aj naďalej.