PPP projekty dávají smysl, klíčem je správné uchopení - Sobková, Martina
PPP projekty ako projekty, na ktorých sa podieľa rovnako súkromný, ale aj verejný sektor. Jedná sa o nástroj na financovanie rozvoja verejnej infraštruktúry a umožňuje optimalizáciu celoživotných nákladov. Výhody vs. nevýhody PPP projektov. Globálna aktivita PPP.