Implementation of Information Technology for Practice in Energy 2020 - Potoma, Radoslav, 1992-
Budúcnosť energetického priemyslu bude spočívať v spolupráci s digitálnou inteligenciou v rámci efektívnejšieho využitia zdrojov. Ekonomické aspekty hľadania nových zdrojov technológií alebo postupov, ktoré by boli udržateľné z hľadiska požadovaného objemu za primeranú cenu a s minimálnymi negatívnym vplyvom na životné prostredie. Ekonomické zhodnocovanie odpadu ako vhodná alternatíva.