Transition of Business Companies to Circular Economy in Slovakia - Hanuláková, Eva, 1964-
Princípy prechodu firiem, pôsobiacich v textilnom a odevnom priemysle z lineárnej na obehovú ekonomiku a ich potenciál pre takúto zmenu a výhody takejto novej obchodnej stratégie pre firmy na Slovensku. Aby boli firmy ochotné prejsť na obehové hospodárstvo, je potrebné riešiť potenciál trhu a poznať názor firiem na prechod na obehové hospodárstvo.