Inteligentný ekologický vývoj a digitálna transformácia ekonomiky (4) - Červeňová, Magdaléna, 1962-
Aktuálne problémy digitálnej transformácie ekonomiky a inteligentného ekologického vývoja v období, ktoré je poznačené pandémiou COVID-19. Digitalizácia, ktorá nezasiahla iba priemysel, ale aj verejný sektor, kde je žiaduce, aby verejný sektor reagoval na zmeny a prispôsobil procesy naviazané na ekonomiku ako celok vrátane digitalizácie daňových systémov.