Evaluation of the Financial Performance of the Municipalities in Slovakia in the Context of Multidimensional Statistics - Lukáč, Jozef, 1991-
Identifikácia klastrov obcí na základe aglomerátnej klastrovej analýzy. Finančná situácia obcí vo vybranom regióne.