Vplyv daňového systému krajín V4 na efektívny výber daní - Šoltésová, Erika, 1969-
Niektoré otázky vplyvu daňového systému krajín Vyšehradskej štvorky na efektívny výber daní. Pojmy daňová optimalizácia a daňový únik. Analýza daňového zaťaženia a výber daní v krajinách V4 v rokoch 2010-2018, 2019. Vplyv finančnej krízy na zdaňovanie v krajinách V4 v uvedenom období.