Profesní mlčenlivost v mediaci aneb jak nemít oslí uši - Svatoš, Martin
Profesijná mlčanlivosť ako základ dôvery pri hľadaní riešenia medzi spornými stranami. Objektívna a subjektívna dôvernosť. Externá, interná a súdna mlčanlivosť. Štyri základné obmedzujúce limity povinnosti mlčať. Spôsoby porušenia. Prípadová štúdia.