Zodpovednosť členov štatutárnych orgánov podľa smernice o reštrukturalizácii a insolvencii - Majerniček, Ondrej
Povinnosti, vyplývajúce členom štatutárnych orgánov zo smernice o reštrukturalizácii a insolvencii. Charakterizácia jednotlivých aspektov. Poukázanie na prevenčné povinnosti, ktoré sú členovia povinní dodržiavať. Implementácia Zákona o riešení hroziaceho úpadku.