Projekt ADR - mediácia - výsledky analýzy využívania ADR a mediácie na Slovensku - Swanová, Beata
Súčasný stav mediácie na SR, jej využitie a prekážky, ktoré bránia uplatneniu mediácie predovšetkým súdmi, ale aj inými subjektmi, ktorým táto povinnosť vyplýva. Zmapovanie a zhodnotenie právnych zdrojov upravujúcich zmierovacie postupy v právnom poriadku SR.