Monitoring ECO-Innovation Performance of Countries - Summary Innovation Index - Hrušovská, Dana, 1964-
Výkonnosť krajín v oblasti ekologických inovácií sledovaný pomocou Aggregate Innovation Index. Analýza výsledkov vybraných krajín sveta, krajín Európskej únie a výsledkov Summary Innovation Index jednotlivých regiónov Slovenskej republiky.