Factors Increasing Food Self-sufficiency of the Slovak Republic - Ivančáková, Jaroslava, 1996-
Potravinová bezpečnosť na Slovensku a v Európske únii. Definícia pojmu potravinová bezpečnosť a inštitúcie zaoberajúce sa dohliadaním na kvalitu a bezpečnosť potravín. Vývoj zahraničného obchodu a sebestačnosť Slovenska.