Are Traditional Bankruptcy Models an Effective Tool For Financial Performance Prediction of Family Businesses? - Kmety Barteková, Mária, 1992-
Platnosť koncepčných ekonomických princípov v modeloch predikcie bankrotu. Zhodnotenie potenciálnej praktickej aplikácie týchto modelov.