Development of Gross and Net Salary in Slovakia in Years 2016-2021 - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Porovnanie rastu zvýšenia hrubej minimálnej mzdy a zvýšenia čistej minimálnej mzdy. Rýchlosť rastu daňového zaťaženia zamestnanca pri 1. stupni minimálnej mzdy.