Electronic Reverse Auctions in Business Electronic Procurement and Effect of Competition - Ševčík, Jakub, 1995-
Elektronické obchodné obstarávanie. Elektronická spätná aukcia ako podsystém elektronického obstarávania. Analýza elektronických aukcií v podnikaní. Analýza konkurenčného správania v elektronických aukciách.