Internet of Things as a Business Support Tool - Zahradník, Peter, 1995-
Teoretický popis internetu vecí. Spôsoby využitia internetu vecí ako nástroja zvyšovania konkurencieschopnosti podniku. Prvky podporujúce existenciu internetu vecí. Aktuálne výzvy súvisiace s internetom vecí.