Eskontný úver ako alternatíva pre krátkodobé financovanie majetku podniku - Manová, Eva, 1957-
Podstata eskontného úveru. Zobrazenie eskontného úveru v účtovníctve indosanta. Požiadavky banky na žiadateľa eskontného úveru.