Zmeny v oblasti daňového zvýhodnenia fyzických osôb - Sotáková, Kamila, 1996-
Platné podmienky zníženia základu dane pre zdaňovacie obdobia 2021 a 2022. Nezdaniteľná časť základu dane na manžela a manželku. Daňový bonus na dieťa.