Podpora výskumu a vývoja v krajinách V4 prostredníctvom daňového odpočtu - Šoltésová, Klaudia, 1995-
Porovnanie výšky odpočtu na výskum a vývoj v krajinách V4. Odpočet nákladov na výskum a vývoj. Využitie odpočtu na výskum a vývoj v Slovenskej republike.