<El> fomento de la competencia intercultural en la clase de lenguas a través de la telecolaboración - Sánchez Vizcaíno, María Carmen, 1982-
Skúmanie postupu umožňujúceho dištančnú interakciu medzi učiteľmi jazykov synchrónnym a asynchrónnym spôsobom (tzv. telespoluprácou).