<La> representación femenina en el videoclip: análisis de la música actual en español de los grandes circuitos comerciales - Sánchez Vizcaíno, María Carmen, 1982-
Analýza zastúpenia žien v španielskych hudobných videách v roku 2019. Výsledky ukazujú, že väčšina hudobných videí stále zobrazuje stereotypné témy, v ktorých sú ženy pre mužov menejcenné.