CercleS Survey: Impact of the COVID-19 Pandemic on Foreign Language Teaching in Higher Education - Zamborová, Katarína, 1988-
Úvahy učiteľov o vyučovaní počas pandémie a o budúcnosti výučby cudzích jazykov vo vysokoškolskom vzdelávaní. Údaje, zozbierané medzi 30. marcom a 5. májom 2021 a odpovede odrážajú hlasy 725 učiteľov z národných asociácií CercleS. Zistenia naznačujú, že učitelia flexibilne prešli do online režimu výučby, napriek obmedzeniam v technologických zdrojoch a absencii školení. 32,4 % respondentov deklarovalo, že ich inštitúcia neposkytla žiadny hardvér na prácu z domu, 40,6 % nebolo oslobodených od iných povinností a ďalšie zistenia.