Possibilities and Limitations of the Islamic Economic Model - Čech, Ľubomír, 1955-
Program Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) a jej islamské hodnoty. Začlenenie islamských princípov do tureckej ekonomiky. Islamská ekonomika a finančné inštitúcie v Turecku. Súčasné ekonomické problémy Turecka.