Ukraine and the OECD Countries - Can Ukraine Catch Up by 2050? - Grešš, Martin, 1978-
Skúmanie, či Ukrajina dokáže dosiahnuť životnú úroveň členských krajín OECD na základe minulých úrovní HDP p. c. a s použitím zloženého úroku do roku 2050.