Challenges of the FDI in Ukraine - Rivna, Anna, 1992-
Špecifické prekážky, ktorým čelili zahraniční investori a zahraničné nadnárodné spoločnosti z určitých sektorov a pôvodu pri zakladaní svojich svojich projektov priamych zahraničných investícií na Ukrajine.