¡Qué emoción! Tenemos clase de Español - Sánchez Vizcaíno, María Carmen, 1982-
Začlenenie afektívnej dimenzie do výučby cudzích jazykov. Emócie a kognícia ako neoddeliteľná súčasť efektívneho vzdelávania.