Rozvíjanie plurilingválnej kompetencie u študentov obchodnej angličtiny na univerzite z pohľadu štyroch základných jazykových zručností - Mandáková, Alexandra, 1980-
Plurilingválna a plurikultúrna kompetencia a základné jazykové zručnosti. Dotazníkový prieskum zisťujúci skúsenosti študentov s plurilingvalizmom v rozpätí používania jazykových zručností. Vplyv fenoménu translanguaging. Výzvy súčasnej pandemickej situácie s ohľadom na pluriligválne a plurikultúrne kompetencie počas online výučby.