Recenzia - Snopková, Andrea, 1987-
Recenzia vysokoškolskej učebnice „Dejiny poisťovníctva“ vydanej na konci roka 2020, ktorá komplexne spracováva históriu poisťovníctva. Predkladaná učebnica je nielen študijným materiálom pre študentov, ale aj inšpiráciou pre ľudí, ktorí majú záujem o túto problematiku. Vďaka prehľadnosti, zrozumiteľnosti a jedinečnosti odborného textu v podmienkach Slovenskej republiky možno zhodnotiť, že táto učebnica je v spracovaní tejto problematiky ojedinelou publikáciou v rámci Slovenskej a Českej republiky.