Odklady splatnosti zákonného sociálneho poistenia SZČO a zamestnávateľov za jednotlivé mesiace pandémie COVID-19 pokračujú - Pakšiová, Renáta, 1974-
Situácia s pandémiou COVID-19 sa na Slovensku aktuálne stále nezlepšuje, preto aj predtým naplánované splatenie odložených odvodov do Sociálnej poisťovne je vo veľa prípadoch u podnikateľov nereálne. Ďalšie reštrikcie a obmedzenia prevádzky podnikateľov ich situáciu nezlepšujú a preto vláda SR pristúpila k pokračovaniu možnosti odkladov zákonného sociálneho poistenia SZČO a zamestnávateľov a aj k posunu splatnosti už odložených splatností.