Riešenie výchovných problémov žiakov prostredníctvom prípadových štúdií ako súčasť prípravy budúcich pedagógov - Čonková, Andrea, 1982-
Základné výchovné problémy, s ktorými sa učitelia vo svojej praxi stretávajú. Riešenie výchovných problémov žiako. Posúdenie prípadových štúdií výchovných problémov žiakov.