Prípadová štúdia ako vyučovací prostriedok a vyučovací cieľ - Chmelárová, Zuzana, 1967-
Charakteristika prípadovej śtúdie. Prípadová štúdia ako prostriedok a cieľ vyučovacieho procesu. Sprostredkovanie skúseností z práce s prípadovými štúdiami a konkrétne príklady prístupu k nim na vyučovaní.