Prípadové štúdie - tradičné alebo digitálne? - Pasiar, Ladislav, 1984-
Digitálne technológie vo výučbe. Prípadové štúdie, vyučovací proces a digitálne technológie. Zhodnotenie účinnosti a efektívnosti prípadovej štúdie s využitím nástrojov IKT a s využitím tradičných analógových nástrojov.