Fakulta aplikovaných jazykov, Ekonomická univerzita v Bratislave - Hrivíková, Tatiana, 1959-
Stručná informácia o Fakulte aplikovaných jazykov pri Ekonomickej univerzite v Bratislave. Medailón popisuje históriu jej vzniku a vedecko-pedagogické zameranie.