<The> Market Value of Equity of Manufacturing Companies During the Covid-19 Pandemic - Savitri, Enni
Analýza, či intelektuálny kapitál zmierňuje vplyv pomeru dlhu k vlastnému kapitálu a zisku na akciu na trhovú hodnotu vlastného imania. Využitie regresnej analýzy na testovanie navrhovaných hypotéz a test robustnosti na preskúmanie citlivosti a konzistentnosti výsledkov.