<The> Effect of a New Wave of COVID-19 on the Stock Market Performance: Evidence from the Twenty JSE Listed Companies in South Africa - Akinola, Gbenga Wilfred
Pandémia COVID-19 a ekonomická nerovnováha finančného sektora v Južnej Afrike. Opatrenia vlády na kontrolu novej vlny COVID-19 prostredníctvom ekonomického a finančného plánovania. Vplyv novej vlny COVID-19 na finančný trh so zvláštnym záujmom o dvadsať spoločností kótovaných na burze JSE (Johannesburg stock exchange) v Južnej Afrike.