<The> Ability of Cash Flows to Predict the Earning: Evidence from Jordan - Shubita, Mohammad Fawzi
Peňažné toky z prevádzkových, investičných a finančných činností a ich štatisticky významný vplyv na predpovedanie budúcich výnosov. Vplyv dĺžky prevádzkového cyklu a veľkosti spoločnosti na predikčnú schopnosť peňažných tokov ohľadom budúcich ziskov. Vzorku štúdie tvorilo 77 priemyselných spoločností kótovaných na Ammánskej burze cenných papierov v Jordánsku za obdobie rokov 2006 až 2019.