Dopady nárastu ochorenia COVID-19 na výnos a riziko - Brezina, Ivan, 1963-
Analýza výnosu akcií a mier rizika CVaR a CDDaR. Výška dopadu jednotlivých vĺn prudkého nárastu infikovaných vírusom Covid-19 na ukazovatele výnosu a rizika na vybrané akcie.