Monetárna a fiškálna politika v DSGE modeli - Csápai, Ádám, 1996-
Odhad DSGE modelu malej otvorenej ekonomiky pre analýzu interakcií menovej a fiškálnej politiky v Maďarsku po Veľkej recesii. Porovnanie modelov DSGE.