Priestorový model duopolu so zásahom regulátora - Čičková, Zuzana, 1978-
Model priestorovej konkurencie, v ktorom do rozhodovacieho procesu firiem o ich lokácii vstupuje regulátor ako autorita sledujúca svoje ciele. Model so zásahom regulátora.