Využitie času na internete v spotrebiteľskom správaní generácie Z: situácia pred a po pandemickej vlne Covid-19 - Vernerová, Dominika, 1994-
Problematika online správania spotrebiteľov. Dôležitosť skúmania online prostredia podčiarkuje aktuálna pandemická situácia COVID-19. Skúmanie zmien využitia internetu vzhľadom na druhú pandemickú vlnu COVID-19 u generácie Z. Výsledky práce naznačujú signifikantné zmeny v zmysle intenzity niektorých aktivít v online prostredí.